Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Modell kerestetik! Te is lehetsz befutó

Jelentkezz te is, ha érzed magadban a tehetséget! A vm modellügynökség országszerte, road-show jelleggel egy hónapon át keresi a lányokat, akik a jövő modelljei lesznek.

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Változz modellé! A vm Supermodel 2010 verseny nagy lehetőség – a döntőben nemzetközileg elismert modellügynökök Budapesten döntenek arról, kinek ajánlanak külföldi szerződést.
vm Supermodel 2010

Idén május 1-től 31-ig a vm model 8 helyszínen várja a jelentkezőket országszerte, hétvégenként a nagyobb városokban, hét közben a budapesti irodában.

A döntőre június 9-től 11-ig kerül sor, amikor külföldi és magyar divatfotósok fogják tesztelni a lányokat, kifutón való mozgást tanulnak, étkezési és bőrápolási tanácsokat kapnak

Kép 

 

 

 

 

 

 

 

A gála június 12-én kerül megrendezésre, ekkor az ide érkező ügynökségek és a magyardivatélet szereplői döntenek a lányok helyezéseiről. A döntésben a zsűrik segítségére lesz két divatbemutató (Anh Tuan, Mojzes Dora) és egy, a lányokat teljesen natúr Nubu ruhákban bemutató show, illetve a táborban készült fotók.

A 6 nemzetközi modellügynökség, akik érkeznek zsűrizni: STORM London, NATHALIE Paris, FASHION Milano, ELITE NYC, SWITCH Tokyo, MEGA Hamburg.

A jelentkezéshez információt a vm model oldalán találsz.

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.